.Arkamehr
arka
01 / 0
021-88679271
Development of information

انواع باتری دستگاه کارتخوان

معرفی انواع باتری دستگاه کارتخوان

توسط آرکامهر
20 بهمن

یکی از مهم ترین اجزای موجود در دستگاه کارتخوان سیار، باتری آن می باشد. بدون وجود باتری استفاده از دستگاه های کارتخوان نیز ممکن نخواهد بود. بنابراین باطری دستگاه کارتخوان به عنوان یکی از مهم ترین قسمت های دستگاه به حساب می آید. باید دقت داشت که باتری هر دستگاه مختص خودش است و در دستگاه دیگری قابل استفاده نمی باشد. یعنی شما نمی توانید باطری یک دستگاه دیگر را برای دستگاه خود استفاده کنید و حتما باید باطری با مدل دستگاه شما هماهنگ باشد، در غیر این صورت دستگاه راه اندازی نخواهد شد. از انواع باتری های مختلف که در دستگاه کارتخوان مورد استفاده قرار می گیرد، می توان به موارد زیر اشاره داشت:

باتری لیتیوم – یون

این نوع باتری ها دارای چگالی توان بالایی می باشند. به همین علت معمولا در صنعت الکترونیک از آن ها استفاده می شود. این نوع باتری قادر است تا در یک کیلوگرم از جرم خود، مقدار 150 وات – ساعت انرژی را ذخیره کند. نحوه کارکرد باتری لیتیوم-یون به این صورت است که: در زمان تخلیه، یون های لیتیم از سمت الکترود منفی به سمت الکترود مثبت و در جهت مخالف حرکت می کنند. باید دقت داشت که داغ شدن باتری خطرناک است و می تواند باعث آسیب و آتش سوزی شود. بنابراین همیشه حفظ نکات ایمنی در خصوص دستگاه هایی که از این باطری بهره می برند، بسیار مهم و اساسی می باشد. می توان اذعان داشت که نمونه های رایج این نوع باتری برای استفاده در دستگاه کارتخوان شامل موارد زیر خواهد بود: باتری دستگاه کارتخوان سیار S90 باتری کارتخوان سیار اینجنیکو 7910 باتری کارتخوان SZZT8223 باتری دستگاه کارتخوان سیار S910 باتری دستگاه کارتخوان سیار SZZT-8225 باید اشاره شود که باتری لیتیوم یون یکی از انواع باتری های تقریبا مناسب در بازار می باشد که دستگاه های بسیاری از این نوع باتری بهره می برند.

باتری لیتیوم – پلیمر

می توان بیان کرد که این نوع باتری ها بعد از باتری های لیتیوم – یون وارد بازار شدند. اجزای این باتری ها مشابه باتری های لیتیوم – یون می باشد. اما تفاوت اصلی آن ها در ماده جداساز آن ها خواهد بود. قابل ذکر است که ماده ی جداساز، ماده ای است که از داخل آن، یون ها بین الکترودها به حرکت در می آیند. در باتری های لیتیوم – پلیمر ماده جداساز از یک میکرو پلیمر متخلخل تشکیل شده که در یک الکترولیت ژل مانند پوشیده شده است. در این قسمت، ماده جداساز نقش کاتالیزور یا همان کاتالیزگر را بازی می کند. این باتری ها هم نیاز به یک مدار محافظ دارند تا از نظر ولتاژ و جریان در محدوده ی امنی باشند. باتری های لیتیوم – پلیمر نیازی به قاب فلزی نخواهند داشت. این در حالی است که باتری های لیتیوم – یون به این قاب فلزی یا محفظه نیاز دارند. باید بیان شود که نمونه ای از باتری لیتیوم – پلیمر در دستگاه کارتخوان سیار SZZT-8210 وجود دارد.

باتری دستگاه کارتخوان چه مقدار شارژ نگه می دارد؟

همان گونه که اشاره کردیم، یکی از مهم ترین اجزای دستگاه کارتخوان باتری می باشد که در صورت خراب شدن یا تمام شدن شارژ آن دیگر دستگاه قادر به ارائه خدمات نخواهد بود. بسیاری از شما عزیزان می خواهید بدانید که باتری دستگاه کارتخوان تا چه مقدار شارژ را نگه می دارد و به همین دلیل این قسمت از مقاله را برای شما عزیزان اختصاص داده ایم. شایان به ذکر می باشد که سرعت شارژ شدن هر باطری بر یک اساس با واحد میلی آمپر می باشد و حدودا همه شرکت های تولید کننده باتری از نوع لیتیومی در روکش های باطری این واحد را چاپ می کنند. به مثال های زیر توجه فرمایید تا درک بهتری از این موضوع داشته باشید: باطری لیتیومی کارتخوان ها مانند هر باطری لیتیومی دیگر می باشد و اگر دستگاه های تلفن همراه را در نظر بگیرید، باتری های لیتیومی دستگاه کارتخوان دقیقا مانند باتری های تلفن همراه می باشد.حال فرض کنید یک موبایل هوشمند دارید. به احتمال زیاد این تجربه را داشته اید که با استفاده از اینترنت، باتری تلفن همراه شما به سرعت کاهش پیدا خواهد کرد و نیاز دارید تا تلفن خود را دوباره شارژ نمایید. در کل کسی نمی تواند تعهد دهد که باطری کارتخوان چه مقدار شارژ نگه می دارد و تا چه اندازه می توان از یک بار شارژ آن استفاده کرد! به صورت کلی تمام شدن باتری دستگاه کارتخوان، دقیقا مانند موبایل به نوع استفاده شما از این دستگاه بستگی خواهد داشت.